GTA Spano. Ένα supercar για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν

Έρχεται από την Ισπανία, φορά κινητήρα 900 ίππων και «χτυπάει» τελική ταχύτητα 350 χλμ./ώρα.
 Δεν είναι άλλο από το ανανεωμένο GTA Spano
Ψάχνετε για ένα supercar που κανείς άλλος δεν έχει; Τότε δεν χρειάζεται να ψάχνεται πολύ, αφού μια φίρμα από την Ισπανία, η Spania αντεπιτίθεται στα άλλα supercars, αποκαλύπτοντας το ανανεωμένο GTA Spano στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης
Εμφάνιση και δύναμη, είναι τα δύο στοιχεία που κυριαρχούν στον ισπανικό supercar. Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος ώστε το αυτοκίνητο να μην μοιάζει με κανένα άλλο από αυτά που κυκλοφορούν στους δρόμους.
Ένα από τα βασικά διακριτικά του αυτοκινήτου  έγκειται στην εμφάνιση του πλαϊνού μέρους με τις πόρτες να ταιριάζουν απόλυτα στους αεραγωγούς. Η πρόσβαση στο εσωτερικό γίνεται πατώντας το λογότυπο GTA.
Το εμπρός μέρος δίνει στο αυτοκίνητο μια τολμηρή ματιά, λόγω των μεγάλων αεραγωγών και στις δύο πλευρές της μύτης και το ελαφρώς κυρτό καπό.
Στο πίσω μέρος, οι σχεδιαστές προσπάθησαν να δημιουργήσουν το καλύτερο σχήμα για τη ροή του αέρα πάνω από το αυτοκίνητο. Με τη χρήση ενός monocoque κατασκευασμένο από τιτάνιο, ανθρακονήματα και Kevlar, η Spania κατάφερε να μειώσει βάρος του αυτοκινήτου κατά 80 κιλά. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 20 πίσω,  διαθέτει ανάρτηση με διπλά ψαλίδια, AP Racing κεραμικά φρένα και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη πίσω αερτομή για να το κρατάει κολλημένο στο δρόμο.
Ο κινητήρας είναι  8.4-λίτρων V10, ισχύος 900 ίππους  και  1000 Nm ροπής, συνεργάζεται με ένα επτατάχυτο σειριακό κιβώτιο. Η GTA επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα  σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, δίνοντας την τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα.
 Η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία είπε ότι το GTA Spano θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο, καθώς θα κατασκευασθούν μόνο 99 μονάδες.

news247