Αν έχεις τύχη στον δρόμο, διάβαινε: Οι πιο τυχερές στιγμές του 2013 μέσα σε ένα βίντεο

Δείτε ένα βίντεο που επιβεβαιώνει τη ρήση ότι στη ζωή πρέπει να είσαι έτοιμος να περιμένεις το απροσδόκητο πάντα και παντού. 
Αρκεί να έχεις τύχη, κυρίως όταν οδηγάς

Το τραγούδι των Monty Python, "Always Look on the Bright Side of Life" κολλάει "γάντι" με το συγκεκριμένο βίντεο.
Το Liveleak.com μάζεψε τα καλύτερα "παρά τρίχα δυστυχήματα" σε δρόμους, λεωφόρους, αυτοκινητόδρομους, εθνικές οδούς του πλανήτη και έφτιαξε ένα απολαυστικό βίντεο.
Τα περιστατικά έχουν καταγραφεί από κάμερες ιδιωτών που έχουν τοποθετηθεί σε παρμπρίζ αυτοκινήτων.
Σε πολλά κράτη οι συγκεκριμένες κάμερες θεωρούνται απαραίτητες για την καταγραφή των τροχαίων και οι Αρχές συστήνουν στους οδηγούς να τις τοποθετούν στα οχήματα τους. Ύψιστο παράδειγμα, είναι η Ρωσία, μια χώρα στην οποία σημειώνονται χιλιάδες τροχαία εν μέσω... χρηματισμού.
Τα δικαστήρια δέχονται τα βίντεο σαν αποδεικτικά τεκμήρια των ατυχημάτων κόντρα στη διαφθορά των Αρχών.
Όταν δύο αυτοκίνητα εμπλακούν σε ατύχημα στη Ρωσία, η υπόθεση μπορεί να διευθετηθεί φιλικά μεταξύ των οδηγών, εφόσον συμφωνούν σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος και η ζημιά δεν υπερβαίνει τα 25.000 ρούβλια, ή περίπου 600 ευρώ.
Από κει και πέρα είναι υποχρεωτική η παρουσία της αστυνομίας. Όμως κάποιοι από τους λιγότερο προσεκτικούς οδηγούς δωροδοκούν τους αστυνομικούς για να πάρουν το μέρος τους. Αν το αυτοκίνητο του αδικημένου είναι εξοπλισμένο με κάμερα, μπορεί να αποδείξει τις συνθήκες του ατυχήματος και να διεκδικήσει αποζημίωση.
1 year of close misses on the roads από CDemo83(Πηγή: Liveleak)