Πένα-έργο τέχνης πωλείται για 30.000 ευρώ

O Jack Row εμπνεύστηκε από την ισλαμική τέχνη και δημιούργησε μία μοναδική πένα με χρυσό, λευκόχρυσο και μπλε διαμάντια η οποία θα διατεθεί στην αγορά σε περιορισμένα κομμάτια.
Γενικά τα στυλό και τις πένες – όσοι έχουν – μπορεί να τα ξεχάσουν σε κάποιο μέρος ενώ ο κόσμος δεν δίνει και τόσο μεγάλη σημασία για τα συγκεκριμένα αντικείμενα. Όσοι όμως αγοράζουν μία πένα σαν την «Jaali» που κοστίζει 30.000 ευρώ την κλειδώνουν καλά σε κάποιο μέρος και έχουν τα μάτια τους «δεκατέσσερα» για να μην την χάσουν.

Η «Jaali» έχει σχεδιαστεί από τον Jack Row και είναι εμπνευσμένη από την ισλαμική τέχνη ενώ έχει χρυσό, μπλε διαμάντια και λευκόχρυσο.

Η συγκεκριμένη πένα πωλείται στο πολυκατάστημα Harrods ενώ στην ιστοσελίδα του γράφει για την πένα: «Εμπνευσμένη από εκπληκτική ισλαμική τέχνη, η «Jaali» είναι μέρος της περιορισμένης πολυτελούς συλλογής από είδη γραφής και μανικετόκουμπα του Jack Row».

Η πένα-έργο τέχνης είναι χειροποίητη, έχει χρυσό και λευκόχρυσο 18 καρατίων και μπλε διαμάντια 1,8 καρατίων. Η πένα έχει στοιχεία και από Ινδία αν την παρατηρήσει κανείς ενώ συνοδεύεται και από μία θήκη αντάξια του κομψοτεχνήματος «Jaali».


πηγη