Αθήνα
+18...+28° C

Πανέυκολο, μεγάλο, φανταστικό σοκολατάκι

Μια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις Γλυκές Αλχημείες!!

ΥΛΙΚΑ:

  • 340γρ. κουβερτούρα πραλίνα Nestle dessert
  • 170γρ. κουβερτούρα γάλακτος Nestle dessert
  • 200 γρ. .μπισκότα τύπου πτι-μπερ
  • 100 γρ. cranberries
  • 100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα

Λιώνουμε τις δυο σοκολάτες, τις στρώνουμε, ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα τοποθετούμε σε μια φόρμα. Όταν κρυώσουν σερβίρουμε με το μαχαίρι παρμεζάνας.

Δείτε σχετικό video απο την εκπομπή «Γλυκές Αλχημείες»