Αθήνα
+18...+28° C

Εσπρεσάκια σοκολάτας

Γλυκά ροφήματα απο τον ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ


Χρόνος προετοιμασίας: 10΄
Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα΄

Υλικά
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
200 ml κρέμα γάλακτος
50 ml γάλα
50 ml καφέ espresso

  

Εκτέλεση:
  1. Σε ένα μπολ βάζουμε τη ψιλοκομμένη σοκολάτα.
  2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη κρέμα, το γάλα και τον καφέ. Μόλις πάρει βράση, αδειάζουμε στο μπολ με τη σοκολάτα.
  3. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
  4. Μοιράζουμε το μείγμα σε φλιτζανάκια espresso, τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον.
  5. Σερβίρουμε.