Γλυκά ροφήματα απο τον ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα΄
Υλικά
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη200 ml κρέμα γάλακτος
50 ml γάλα
50 ml καφέ espresso
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη ψιλοκομμένη σοκολάτα.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη κρέμα, το γάλα και τον καφέ. Μόλις πάρει βράση, αδειάζουμε στο μπολ με τη σοκολάτα.
- Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε φλιτζανάκια espresso, τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον.
- Σερβίρουμε.