Άναψε «φωτιές» η «σέξι κι όποιος αντέξει» Jennifer Lopez στον τελικό του American Idol

Υπέρλαμπρη και σέξι εμφανίστηκε η Jennifer Lopez στον τελικό του μεγάλου αμερικανικό talent show τραγουδιού, American Idol.




Η Jlo άναψε «φωτιές» ως κριτής με το μεταλιζέ και απίστευτα κοντό φόρεμά της αλλά και στην σκηνή, όπου τραγούδησε το νέο της κομμάτι «First love», φορώντας ένα μωβ, αποκαλυπτικό σύνολο.

Στη συνέχεια -με διαφορετικό και πάλι φόρεμα- η Jlo τραγούδησε, έχοντας στο πλευρό της τους κριτές του σόου  Keith Urban -είναι ο σύζυγος της Nicole Kidman- και Randy Jackson.


 H 44χρονη, η οποία προωθεί το νέο της single «First love», δήλωσε πρόσφατα ότι νιώθει «ιδιαίτερα αγχωμένη», επειδή «έδωσε και έβγαλε τη ψυχή της» στο νέο της βιβλίο, την αυτοβιογραφία της για τη ζωή της και τους έρωτες που έζησε.Το «True Love» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και η Jennifer δηλώνει τώρα ότι ίσως δεν έπρεπε να αποκαλύψει τόσα πολλά για την προσωπική της ζωή... 





H 44χρονη, η οποία προωθεί το νέο της single «First love», δήλωσε πρόσφατα ότι νιώθει «ιδιαίτερα αγχωμένη», επειδή «έδωσε και έβγαλε τη ψυχή της» στο νέο της βιβλίο, την αυτοβιογραφία της για τη ζωή της και τους έρωτες που έζησε.

Το «True Love» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και η Jennifer δηλώνει τώρα ότι ίσως δεν έπρεπε να αποκαλύψει τόσα πολλά για την προσωπική της ζωή γράφει το eirinika.gr...