Aυτές είναι οι 5 πιο ακριβές εμπειρίες στον κόσμο που παρά την κρίση σημειώνουν αύξηση στις πωλήσεις!

Μπορεί η οικονομική κρίση να μας έχει κάνει να “σφίξουμε τα λουριά”, αλλά οι μάρκες και τα αντικείμενα πολυτελείας συνεχίζουν να παρουσιάζουν αύξηση πωλήσεων. 
Προφανώς γιατί οι πάμπλουτοι ζουν σε ένα άλλο σημείο του πλανήτη. Αυτή είναι μια λίστα πανάκριβων προϊόντων σε σύγκριση με άλλα προϊόντα της κατηγορίας τους.

http://media.royalcaribbean.com/content/shared_assets/images/onboardexperience/hero/dining_01.jpg
Frozen Haute Chocolate$25000
Το εστιατόριο της Νέας Υόρκης Serendipity 3 είχε προσθέσει στο μενού του, το ακριβότερο γλυκό στο κόσμο. Μία κρύα σοκολάτα που κόστιζε $25000! Περιείχε βρώσιμο χρυσό 18 καρατίων, ένα μίγμα σοκολάτας από σπάνιους κόκκους κακάο της Αφρικής και Λατινικής Αμερικής, γάλα και ξύσματα από την ακριβότερη σοκολάτα του κόσμου La Madeline au Truffle ($5500/κιλό). Όλη αυτή την γευστική πανδαισία, την πρόσφερε σε ένα χρυσό κύπελλο, διακοσμημένο με ένα διαμαντένιο κολιέ και χρυσό κουτάλι, τα οποία κρατούσες ως αναμνηστικά!
http://www.cuantarazon.com/crs/2013/12/CR_875494_frozen_haute.jpg
Απολέπιση προσώπου με κρέμα από διαμάντια και ρουμπίνια -$7000
Αυτή είναι η αγαπημένη θεραπεία προσώπου της πανέμορφης Μίλα Κούνις και είναι δημιουργία του αισθητικού Σκοτ Βίνσεντ Μπόρμπα. Περιλαμβάνει απολέπιση με κρέμα που περιέχει σκόνη διαμαντιών και ρουμπινιών και κοστίζει $7000 η συνεδρία. Μάλλον δουλεύει, γιατί η Μίλα Κούνις είναι πανέμορφη.

Διαμαντένιο Μαρτίνι$10.000
Αν επισκεφθείτε το Blue Bar του ξενοδοχείου Algonquin στη Νέα Υόρκη, θα δείτε ότι στο μενού του, προσφέρει ένα Μαρτίνι που κοστίζει περίπου $10.000. Γιατί; Γιατί στον πάτο του ποτηριού έχει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων, για να κάνετε με στιλ την πρότασή σας! Το ακριβές κόστος εξαρτάται από το δαχτυλίδι που θα διαλέξετε, για να δελεάσετε τη μέλλουσα σύζυγό σας!


Fleur Burger - $5000
Αυτό το λαχταριστό μπέργκερ, είναι μία δημιουργία του σεφ Χιούμπερτ Κέλερ και μπορείτε να το απολαύσετε στο εστιατόριο του, Fleur de Lys, στο Λας Βέγκας. Αυτό το μπέργκερ των $5000, περιέχει ειδικό βοδινό κρέας, φουα γκρα, ξύσματα μαύρης τρούφας και σερβίρεται με ένα μπουκάλι Chateau Petrus του 1995, που από μόνο του κοστίζει $2500.
Καφές Kopi Luwak$3000
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την μέρα σας, από μία ζεστή κούπα με καφέ. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αδειάσετε το πορτοφόλι σας από τον καφέ Kopi Luwak, τον πιο ακριβό καφέ του κόσμου! Φτιάχνεται στην Ινδονήσια και η διαδικασία παραγωγής του είναι περίπλοκη, αφού πρέπει πρώτα να φαγωθεί από ένα μικρό ζωάκι που λέγεται μοσχογαλή, το οποίο όμως δεν μπορεί να χωνέψει τους κόκκους και τους αποβάλει με τα περιττώματα του. Το περίεργο είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία, χαρίζει στους κόκκους ένα μοναδικό, σοκολατένιο άρωμα, χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος άλλης μυρωδιάς (ξέρετε τώρα). Αυτός ο εξαιρετικός καφές μπορεί να φτάσει και τα $3000! Και τώρα ξυπνήστε και φτιάξτε έναν ελληνικό!