Παγκόσμιο ΣΟΚ: Ομαδικές δολοφονίες στο Ιρακ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
- Προελαύνουν τα τάγματα θανάτου

Οι τζιχαντιστές αντάρτες του ΙΚΙΛ, που έχουν καταλάβει αρκετές πόλεις του Ιράκ και προελαύνουν προς τη Βαγδάτη, αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες θύματα, κάνοντας... διαγωνισμό φρικαλεότητας...



 Κι αν χθες προκάλεσαν αποτροπιασμό οι φωτογραφίες ενός ιρακινού αστυνομικού, τον οποίο αφού αποκεφάλισαν, παρομοίασαν το κεφάλι του με "μπάλα του μουντιάλ, φτιαγμένη από δέρμα", σήμερα προχώρησαν σε μαζικές δολοφονίες ιρακινών.

Οι αντάρτες του ΙΚΙΛ φόρτωναν σε μικρά φορτηγά τους ιρακινούς πριν τους αναγκάσουν να πέσουν στο έδαφος, έχοντας δεμένα τα χέρια τους πίσω από την πλάτη.

Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου και απεικονίζουν δεκάδες άοπλους ιρακινούς, ξαπλωμένους σε ένα χαντάκι και τους αδίστακτους τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ από πάνω τους, να τους πυροβολούν στο κεφάλι.

Την ίδια ώρα, μία έκρηξη παγιδευμένου οχήματος σημειώθηκε στη Βαγδάτη, σκορπώντας το θάνατο κι αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 10 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, όπως ανακοίνωσαν ιατρικές πηγές.

Παρόλο που δεν υπάρχουν άμεσοι φόβοι για κατάληψη της Βαγδάτης, των 7 εκατομμυρίων κατοίκων, από τους ισλαμιστές μαχητές, η σημερινή επίθεση αυτοκτονίας εγείρει ερωτήματα και προκαλεί φόβο.

Φρίκη από τις ομαδικές δολοφονίες
Στυγνοί δολοφόνοι οι τζιχαντιστές αντάρτες