Αθήνα
+18...+28° C

Χοιρινό στη λαδόκολλα με μέλι και μουστάρδα

Ενα λαχταριστό γεύμα για το Κυριακάτικο τραπέζι,απο τον σεφ Μιχάλη Νούρλογλου



Χρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος παρασκευής: 1 ώρα & 45΄

Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. μουστάρδα
200 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κομμάτια
Ροδέλες πράσινης πιπεριάς
Δενδρολίβανο
Σκόνη σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
4 λαδόκολλες 


Εκτέλεση
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού μαζί με το μέλι, τη μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το σκόρδο , αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες τουλάχιστον.
  • Διπλώνουμε κάθε λαδόκολλα στα τέσσερα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας μαζί με κομμάτια από τη γραβιέρα και τις ροδέλες της πιπεριάς.
  • Κλείνουμε κάθε λαδόκολλα σαν πουγκί και δένουμε σφιχτά με μια κλωστή.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δύο ώρες.