Eνα καλοκαιρινό Μπλακ φόρεστ με σορμπέ βύσσινο που θα λατρέψετε,απο την σεφ Ντίνα Νικολάου.
Μια καλή ιδέα -αν δεν θέλουμε να ξοδέψουμε σιρόπι από γλυκό του κουταλιού- είναι να μουσκέψουμε τα μπισκότα σε αδιάλυτη, παχύρρευστη βυσσινάδα.
Αν μάλιστα είναι σπιτική, ακόμα καλύτερα. Με λίγη βυσσινάδα άλλωστε μπορούμε να περιχύσουμε το γλύκισμα, λίγο πριν το σερβίρουμε.
Μια καλή ιδέα -αν δεν θέλουμε να ξοδέψουμε σιρόπι από γλυκό του κουταλιού- είναι να μουσκέψουμε τα μπισκότα σε αδιάλυτη, παχύρρευστη βυσσινάδα.
Αν μάλιστα είναι σπιτική, ακόμα καλύτερα. Με λίγη βυσσινάδα άλλωστε μπορούμε να περιχύσουμε το γλύκισμα, λίγο πριν το σερβίρουμε.
Χρόνος Προετοιμασίας:30΄