Κι όμως... Αυτό το κουκλί είναι 250 κυβικά!

Δείτε πώς το μικρό Kawasaki Ninja 250 αλλάζει όψη και χαρακτήρα, μαγνητίζοντας καρδιές και βλέμματα...
Το κιτ ονομάζεται Brasse 31BLK Kawasaki Ninja 250 Mod Kit και μεταμορφώνει πλήρως τη δημοφιλή όσο και νεανική σποτ μοτοσυκλέτα, Kawasaki Ninja 250.


Το κιτ έχει βγει στην παραγωγή χωρίς όμως να είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, τουλάχιστον προς το παρόν. Αφορά στα μοντέλα από το 2008 ως το 2012 και δεν απαιτεί καμία άλλη μετατροπή πέρα από την αντικατάσταση των πλαστικών της μερών.

Το Ninja 250 μετουσιώνεται σε ένα «κακό» Streetfigter με πρωτότυπη όψη και ασυνήθιστες σχεδιαστικές επιλογές. Τα μέρη που αντικαθίστανται τοποθετούνται στις υπάρχουσες βάσεις του φέρινγκ και των τμημάτων που αφαιρούνται ενώ μειώνουν και το βάρος της μοτοσυκλέτας.



Η πιο πρωτότυπη μετατροπή πάντως είναι η σέλα του συνεπιβάτη που στις εικόνες τη βλέπετε τοποθετημένη στο εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας, σε ρόλο πρόσοψης.

Όταν υπάρχει συνεπιβάτης με έναν απλό ταχυσύνδεσμο μεταφέρεται στο πίσω μέρος, με τους σωλήνες να ενσωματώνονται στο πλαίσιο οπότε και φιλοξενείται εκεί ο συνεπιβάτης.

Όταν δεν υπάρχει συνεπιβάτης, η σέλα του μπορεί σε δευτερόλεπτα να μετακομίσει και πάλι στο εμπρός μέρος.



Το κιτ της Brasse 31BLK για το Kawasaki Ninja 250 κοστίζει 1.695 δολάρια (1.240 ευρώ) και περιλαμβάνει επίσης (εκτός από τη βαφή):

- Δίδυμους πλαϊνούς προβολείς Gullwing.
- Κονσόλα οργάνων.
- Custom πίσω φτερό.
- Κάθετα πλαστικά μέρη στη θέση των φέριγκ.
- Ταχυσύνδεσμο για την αφαίρεση της σέλας του συνεπιβάτη.
- Καλύμματα τροχών που βιδώνονται στις υπάρχουσες ζάντες.



a