8 απίθανες εφαρμογές της Google που πιθανότατα δεν γνωρίζετε! Τόσο απλές όσο και πρακτικές!

Το Google είναι πραγματικά ανεξερεύνητο. Αν οι μόνες υπηρεσίες που γνωρίζετε ότι προσφέρει είναι το mail και η εφαρμογή μετάφρασης τότε... χάνεται.
 Το Google μπορεί σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ακόμη και το... γάμο σας. Παρακάτω παρουσιάζονται οκτώ άκρως διασκεδαστικές εφαρμογές του Google:


atari breakout
Πληκτρολογώντα στο Google atari breakout ολόκληρη η οθόνη του υπολογιστή σας μετατρέπεται σε ένα μεγάλο Ατάρι... Για όποιον θέλει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα.


Χρονόμετρο
Πατώντας στο Google το χρόνο που θέλετε να σας... κρατήσει και timer (π.χ. four minutes timer) ένα μεγάλο ρολόι πο αρχίζει να μετρά αντίστροφα εμφανίζεται στην οθόνη. Μόλις μηδενίσει αρχίζει να χτυπάει.


Εξερεύνηση του διαστήματος
Μέσω του δορυφόρου της ΝΑSA η Google δίνει τη δυνατότητα σε όλους να... εξερευνήσουν το διάστημα. Αρκεί μόνο να πληκτρολογήσετε Google.com/sky



Google nGrams
Αυτό το εργαλείο δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε πόσες φορές και με ποιον τρόπο έχει χρησιμοποιηθεί σε βιβλία η λέξη που επιλέγετε να ψάξετε. Στη βάση υπάρχουν 5,2 εκατ. βιβλία, αλλά δυστυχώς όχι ελληνικά.


Google μετάφραση... αριθμών

Αν δεν γνωρίζετε πως να προφέρετε έναν αριθμό σε ξένη γλώσσα, απλώς πληκτρολογείστε το στο Google με ένα = και ακολούθως τη γλώσσα που επιθυμείτε να γίνει μετάφραση.


BuildWithChrome.com
Eίναι ένα από τα παιχνίδια που μία που τα ξεκινάς και μια που δεν τα αφήνεις με τίποτα. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό παιχνίδι με εικονικά τουβλάκια Lego και απίστευτες δυνατότητες.

Smarty pins
Eνα ακόμη πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι γνώσεων. Είναι απλά συναρπαστικό γιατί... ταξιδεύεις και στον κόσμο.

Google σε ρόλο wedding planer
Εάν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε μπορείτε να έχετε μια έξτρα βοήθεια από το Google το οποίο μπορεί να φιλτράρει τις σχετικές με γάμος ειδήσεις, τα μαγαζιά όπου μπορείτε να κάνετε τη δεξίωσή σας, ενώ παρέχει τη δυνατότητα να φτιάξετε και το δικό σας ιστότοπο.


Πηγή: techit.gr