Μύκονος: Το νησί που δεν "κοιμάται" ποτέ...

Σύμφωνα με την μυθολογία, η Μύκονος σχηματίστηκε από τα πετρωμένα σώματα των γιγάντων που σκότωσε ο Ηρακλής ενώ το όνομα της το πήρε από τον Μύκονο, γιο του Απόλλωνα.

H κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου, η διάσημη Μύκονος, είναι ένα από τα νησιά σύμβολα τον διεθνούς jet set. Κλέιστε φθηνά αεροπορικά εισητήρια για Μύκονο και θαυμάστε ένα νησί με έντονο τοπικό χρώμα και παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, υπέροχες ακρογιαλιές, γραφικά ξωκλήσια και ήπιο φυσικό τοπίο. Σχεδόν σε ολόκληρο το νησί έχει αναπτυχθεί η τουριστική υποδομή ικανοποιώντας κάθε επισκέπτη ενώ διάσημοι καλλιτέχνες διαλέγουν κάθε καλοκαίρι τη Μύκονο για τις διακοπές τους και μαγεμένοι κτίζουν εδώ όμορφα σπίτια.

Η Μύκονος φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή της κι αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που συγκεντρώνει πλήθος επωνύμων κι ανωνύμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό κάθε χρόνο. Τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια στη Χώρα και η συνοικία Μικρή Βενετία όπως την αποκαλούν, αρχίζουν να γεμίζουν με κόσμο από το απόγευμα και η κίνηση φθάνει στο αποκορύφωμα τις βραδινές ώρες. Κοσμικοί και μη κατακλύζουν τα γραφικά σοκάκια και τα πιο in bar cafe.

Διάβασε στην aboutickets.com γιατί στη Μύκονο δεν θα βαρεθείς ποτέ