Βγαλμένα από Παραμύθι: Αυτά είναι τα 11 ξενοδοχεία με την πιο Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!!

Τα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο εισάγουν τους επισκέπτες τους στο κλίμα των Xριστουγέννων με τη διακόσμηση που ταιριάζει στις γιορτινές ημέρες.
Μερικά ωστόσο ξεχωρίζουν.Δείτε ποιά από αυτά επέλεξε η telegraph

1. To φετινό δέντρο του πεντάστερου ξενοδοχείου Claridge στο Λονδίνο, έχει σχεδιαστεί από την Dolce & Gabbana και διαθέτει 9.000 φωτάκια και 300 χειροποίητα στολίδια από την περιοχή Bellagio της Ιταλίας.

2. Στο resort Fairmont Scottsdale Princess στην Αριζόνα, οι στολισμοί περιλαμβάνουν ένα πανύψηλο μουσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, 2 εκατ. φωτάκια LED που κοσμούν ολόκληρο το ξενοδοχείο και ένα παγοδρόμιο.

3. Το  Fairmont San Francisco κάθε χρόνο κατασκευάζει μία τεραστίων διαστάσεων οικία από άρτο αρωματισμένο με τζίντζερ. Φέτος, η κατασκευή φτάνει τα 22 πόδια ύψος και τα 23 πόδια πλάτος και χρησιμοποιήθηκαν χιλιάδες τούβλα από το συγκεκριμένο είδος άρτου και πάνω από ένας τόνος γλυκών και γλάσου.

4. Στο Roosevelt New Orleans, που ανήκει στην Waldorf Astoria, το λόμπι έχει μεταμορφωθεί σε έναν λαμπερό γιορτινό διάδρομο.

5. Το Hotel de Russie στη Ρώμη, στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο σε συνεργασία με τη Fendi. Αποτελείται από 250 χρυσές και ασημένιες τσάντες που φωτίζονται από μικρά φωτάκια.

6. Το Hotel d'Angleterre στην Κοπεγχάγη διακοσμείται από 50.000 φωτάκια κάθε τέτοια εποχή του χρόνου. Η αποκάλυψή τους προσελκύει πολύ κόσμο και συνοδεύεται από μουσική.

7. Φέτος τα Χριστούγεννα, το New York Palace είναι διακοσμημένο με πάνω από 10 χριστουγεννιάτικα δέντρα, 68.000 φωτάκια και 32.000 στολίδια.

8. Το Peninsula Hong Kong διαθέτει χριστουγεννιάτικο διάκοσμο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, καθώς και τις γιρλάντες που απεικονίζονται και κρέμονται στην πρόσοψή του.

9. Στεγασμένο σε κτίριο όπου λειτουργούσαν φυλακές, το Liberty Hotel στη Βοστώνη ανατρέπει τον παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, αφού τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του είναι κρεμμασμένα ανάποδα από την οροφή!

10. Στο Fawsley Hall Hotel, στο Northamptonshire, το χριστουγεννιάτικο δέντρο κλέβει την παράσταση στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου.

11. Στο Four Seasons George V στο Παρίσι, οι εσωτερικοί χώροι διακοσμούνται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου χάρη στο μπάτζετ ύψους 1 εκατ. λιρών που διατίθεται για την διακόσμηση με λουλούδια και τις κατευθυντήριες οδηγίες του  creative director Jeff Leatham. Τα φετινά χριστούγεννα, διακοσμείται με κόκκινα δέντρα.

Πηγή: tornosnews.gr