Αθήνα
+18...+28° C

Charlotte McKinney Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο θηλυκό!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της «νέας εποχής», η 21 ετών Charlotte McKinney κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου με τον τίτλο της «επόμενης Kate Upton» (λες και χορτάσαμε από τις ομορφιές της Upton).
 Ο λόγος; Καταρχάς, η Charlotte, που είναι γέννημα-θρέμμα της Florida των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ένα απίστευτα όμορφο πρόσωπο που μαγνητίζει κάθε βλέμμα, αρσενικό ή ακόμα και θηλυκό.
Επιπλέον, είναι ένα κορίτσι ύψους 1,77 με θελκτικές καμπύλες και πλούσιο στήθος, με το τελευταίο της χαρακτηριστικό να αποτελεί το μεγάλο της «όπλο», όπως και την Kate Upton Upton βέβαια.

Κατά τα άλλα, η Charlotte ξεκίνησε να γίνεται γνωστή μέσω του Instagram και των super sexy φωτογραφήσεων που παρουσίαζε εκεί, ενώ όπως δηλώνει και η ίδια, η καριέρα της μέχρι τώρα ήταν εντελώς αντισυμβατική αφού ούτε πολλές πασαρέλες έχει κάνει ούτε έχει δώσει το παρόν σε κάποια διάσημη «Εβδομάδα Μόδας». '

Πάμε στοίχημα ότι όλο αυτό θα αλλάξει σε λίγο καιρό; Ήδη η McKinney έγινε από φέτος ένα ακόμα όμορφο και sexy κορίτσι της ετικέτας «Guess» ενώ πολλά ακούγονται για τον ενδεχόμενο φωτογράφησης της για το «Sport Illustrated»...


πηγή