Τα super models της δεκαετίας του ’90 μας δείχνουν ότι ακόμα είναι σέξι

Μοντέλα υπήρχαν από παλιά – για την ακρίβεια από τότε που άρχισε να υπάρχει η μόδα. Αλλά το μεγάλο ξέσπασμα έγινε στη δεκαετία του ’90.
 Τότε που μερικές γυναίκες πήγαν το modeling σε άλλο επίπεδο, προκάλεσαν με τις εκρηκτικές αναλογίες τους και μετατράπηκαν στις πιο καυτές αντρικές φαντασιώσεις.
Και μπορεί τα περισσότερα από τα μοντέλα των nineties να είναι πλέον 40 plus, ωστόσο βάλθηκαν να αποδείξουν ότι ακόμα έχουν το σέξι άγγιγμα. Δες μερικές πολύ καυτές επιστροφές.

Σίντι Κρόφορντ 
 
Η γυναίκα που κατά πολλούς δημιούργησε τον όρο supermodel. Μούσα για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στα nineties, δοκίμασε την τύχη της στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, ωστόσο το μεγάλο της ταλέντο ήταν οι αναλογίες της.  


 Σήμερα στα 46 της δείχνει ότι ακόμα μπορεί να ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό. Σπάνιες οι φωτογραφήσεις της, αλλά όσες χρειάζονται για να μας θυμίζει τη σέξι πλευρά της. 


Εύα Χερτζίκοβα
 
Η Τσεχία μπορεί να είναι περήφανοι για πολλούς λόγους – και η Εύα είναι ένας από αυτούς. Το 1994 κατάφερε και άφησε τους πάντες άφωνους μέσα από τη διαφήμιση της εταιρίας Guess και από τότε οι μετοχές της εκτοξεύθηκαν.  

 Στα 40 της παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα. Και μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών, αλλά ξέρει πώς να ποζάρει μπροστά στο φακό όπως καμία άλλη. 


Ναόμι Κάμπελ 
 
Την ανακάλυψαν οι scouters όταν ήταν 15 χρονών και αμέσως κατάλαβαν ότι είχε μεγάλο μέλλον στις πασαρέλες. Και παρά το γεγονός ότι ήταν ένα από τα κακά κορίτσια του modeling, όλοι την ήθελαν στα περιοδικά τους.  

 Πλέον μένει στην επικαιρότητα περισσότερο με τον ατίθασο χαρακτήρα της, παρά με τις δουλειές της. Δεν κάνει πάρα πολλές φωτογραφήσεις – αλλά όταν το αποφασίζει ξέρει να μαγεύει το φακό. 


Κλόντια Σίφερ 
 
Η γυναίκα που ότι κι αν άγγιζε γινόταν χρυσός. Αν και αρχικά ήθελε να γίνει δικηγόρος, στο τέλος την κέρδισε το modeling και δεν το μετάνιωσε. Στα 21 της μετακόμισε στο Παρίσι και μέχρι τα zeros ήταν ένα από τα πλέον ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.  

 Σήμερα είναι 42 ετών, αλλά παραμένει στον χώρο της μόδας, με τον τίτλο της σχεδιάστριας όμως. Το 2011 έκανε την παρθενική της εμφάνιση ως δημιουργός, ενώ όποτε χρειάζεται ποζάρει για 10 λεπτά στο φακό. 


Χέλεν Κρίστενσεν
 
Στα 18 της πήρε τον τίτλο Μις Δανία και αμέσως έγινε το κορίτσι που όλοι ήθελαν στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα εκτός από τις πασαρέλες και τα περιοδικά, η Κρίστενσεν στα 21 της πρωταγωνίστησε στο video του Κρις Άιζακ για το κομμάτι Wicked Game – το οποίο ψηφίστηκε το πιο σέξι clip όλων των εποχών!  

 Σήμερα είναι 44 ετών, μητέρα ενός παιδιού, αλλά με σώμα που θα ζήλευαν πάρα πολλές 20αρες. 


Κέιτ Μος 
 
Στις αρχές των nineties και σε ηλικία 16 ετών έκανε τον χώρο της μόδας να παραμιλάει. Δεν είχε τις εντυπωσιακές αναλογίες άλλων μοντέλων, όμως η φυσική της ομορφιά και το στυλ της ήταν αρκετά για να απογειώσουν την καριέρα της.  

 Δεν λες ότι η Κέιτ Μος έφυγε ποτέ από τη ζωή μας, καθώς εδώ και δύο δεκαετίες εμφανίζεται συνεχώς σε πασαρέλες και περιοδικά μόδας. Ωστόσο πάντα μοιάζει σαν την πρώτη φορά που την πρωτοείδαμε. Λες και έχει ανακαλύψει το μυστικό της νεότητας. 


http://www.koolnews.gr