ταξιδιωτικοί προορισμοί

Διακοπές για όλα τα γούστα, τις τσέπες και τις εποχές. Από πριβέ καλοκαιρινά θέρετρα, κοσμοπολίκτικα νησιά και ησυχαστήρια, ώς τα χύμα σαφάρι της Αφρικής
Ανταρκτική 
Ή τώρα ή ποτέ! Η πρόσβαση στο νοτιότερο σημείο της γης ενδέχεται να μειωθεί δραματικά μέσα στο 2011, μετά τη θέσπιση νέας νομοθεσίας από το Διεθνή Οργανισμό Ναυτιλίας, που επιβάλλει προσεκτικότερη και χρήση καθαρών καυσίμων στα ύδατα της Ανταρκτικής.




Μπόρα Μπόρα
 Στον ειρηνικό ωκεανό των γαλαζοπράσινων νερών και των φοινικόδασων, βρίσκεται το νησί Μπόρα Μπόρα. Κατάλληλος προορισμός για όσους αναζητούν και αποζητούν να κλείσουν το κινητό τους – για το laptop δεν είμαστε σίγουροι.





Καναδάς
 Εάν είσαι λάτρης των χειμερινών σπορ, των βουνών και των προκλήσεων, υπάρχει ένα μέρος που θα ξεσηκώσει την αδρεναλίνη σου: το New Brunswick, του Καναδά. Χιόνι, σκί, kiteboarding και πλήθος άλλων χειμερινών αθλημάτων μπορεί να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.










Μπαχάμες
 Καιπιρίνια στη Καραιβική, με θέα των Ατλαντικό. Για τους έχοντες τη διάθεση να βλέπουν μόνο θάλασσα, το Sandals Emerald Bay,είναι το θέρετρο που άνοιξε τις πόρτες του με τη νέα χρονιά – το μοναδικό που βρίσκεται μπροστά στον ωκεανό (Great Exuma).











 Τοσκάνη
 Ο αέρας Ιταλικής Αναγέννησης, οι ποικιλίες κρασιών και τα θαυμάσια τοπία, είναι τα τρία συστατικά που κάνουν τη γενέτειρα του Ντα Βιντσι και του Μικελάντζελο , έναν από τους προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείς μέσα στο νέο έτος.



Καραιβική
 Με πληθυσμό 160 χιλ. κατοίκων, η Αγία Λουκία, είναι ένας νησιωτικός προορισμός που δάνεισε το φυσικό του τοπίο, σαν σκηνικό στο αμερικάνικο reality show «The bachelor». H «Ελένη της Δύσης», ονομασία που πήρε από τις μεταπτώσεις του, πότε σε αγγλικά και πότε σε γαλλικά χέρια, δικαιολογεί την ένταξή της στη λίστα.


http://www.men24.gr