Rihanna η απόλυτη σταρ!

Η Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) γεννήθηκε  20 Φεβρουαρίου 1988 στο Saint Michael των Barbados και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες στην ηλικία των 16 ετών, επιδιώκοντας να ξεκινήσει την καριέρα της σαν τραγουδίστρια υπό την καθοδήγηση του μουσικού παραγωγού Evan Rogers
Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική Def Jam, αφού πρώτα πέρασε από οντισιόν με επικεφαλή τον Jay-Z. Είναι μια Pop- R&B τραγουδίστρια και στιχουργός! To 2003 οι φίλοι της την σύστησαν μαζί με τα άλλα δυο μέλη του γκρουπ στο παραγωγό Evan Rogers, ο οποίος έκανε διακοπές στα νησιά Barbados με την γυναίκα του. Ο Roger ενθουσιάστηκε με το γκρουπ και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι την στιγμή που η Rihanna μπήκε μέσα στο δωμάτιο, τα άλλα δυο κορίτσια του συγκροτήματος ήταν σαν να μην υπήρχαν!
Η Rihanna στην οντισιόν τραγούδησε το τραγούδι των Destinys Child ‘’Emotion’’. Όταν η Rihanna έγινε 16 ετών, εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες  και έμεινε μαζί με τον Roger και την γυναίκα του. O Carl Sturken την βοήθησε να ηχογραφήσει μερικά demo στα οποία περιλαμβανόταν το τραγούδι: ‘’Last Time’’ της Whitney Houston , και τα έστειλε σε αρκετές δισκογραφικές εταιρίες.

Το 2005 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της ‘’Music Of The Sun’’ που έφτασε στο TOP10 του Billboard 200 με το Single ‘’Pon De Replay’’.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο κυκλοφόρησε το 2ο άλμπουμ της με τίτλο: “A Girl Like Me’’ με το hit ‘’Sos’’ να κατέχει τις πρώτες θέσεις των Chart όπως επίσης και τα “Unfaithful’’ και ‘’Break I t Off’



Το 3ο της άλμπουμ με τίτλο “Good Girl gone bad’’ έφτασε στο νούμερο 2 του Billboard 200 με τα hit: ’’Umbrella’’, ‘’Take A Bow’’, ‘’Disturbia’’ και ‘’Please Don’t Stop The Music’’



To άλμπουμ προτάθηκε για 9 βραβεία Grammy και κέρδισε το βραβείο Best Rap/Sung Collaboration για το τραγούδι ‘’Umbrella’’ στο οποίο είχε συνεργαστεί με τον Jay-Z. To 4o άλμπουμ της με τίτλο : ‘’Rated R’’ κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2009 και έφτασε στο νούμερο 4 του Billboard 200. Τα 3 πρώτα single του άλμπουμ που ξεχώρισαν ήταν: ‘’Hard’’, ‘’Russian Roulette’’ και ‘’Rude Boy’’.



Το Τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο ‘’Loud’’ κυκλοφόρησε το Νοέμβριου το 2011 με τα τραγούδια ‘’Only Girl’’ και ‘’What’s My Name’’ να φτάνουν στο νο1 των Charts στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.



Η Rihanna έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια άλμπουμ και 45 εκατομμύρια singles σε όλο τον κόσμο! Με τα single της κατάφερε να βρεθεί 9 φορές στην 1η θέση των Billboard Hot 100…! Η 1η εμφάνισή της στα Chart έγινε στις 11 Ιουνίου του 2005. Στις  23 Ιουλίου του 2010 η Rihanna πούλησε 5,563,000 άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το  Billboard ονόμασε την Rihanna ως Digital Songs Artist για την 10ετία του 2000! Κέρδισε πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων το βραβείο World's Best-Selling Pop Female Artist and Female Entertainer of the Year στα  World Music Awards του 2007
 Tο 2008 τα βραβεία  Favorite Soul/R&B Female Artist και Favorite Pop/Rock Female Artist στα American Music Awards Τον Ιανουάριο του 2010 κέρδισε 2 βραβεία Grammy για το single του Jay-Z ‘’Run This Town’’ Τον Φεβρουάριο του 2011 κέρδισε ένα ακόμα βραβείο Grammy, το  Best Dance Recording, και το βραβείο Best International Female Solo Artist στα Brit Awards!




                    Φωτογράφηση και video στο αμερικάνικο VOGUE απριλίου 2011

                 
                                                                     


                            Στα αμερικάνικα βραβεία music awards 2010






                            Φωτογράφηση και video στο rolling stone απριλίου 2011
 






                                                  
                                 Rihanna - GQ And Esquire 2011 Photoshoots 








                                    H RIHANNA ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ GQ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ










                                   Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ RIHANNA

                           

                            H RIHANNA ΣΤΟ ELLE MAGAZINE





                                       ΣΤΟ GLAMOUR ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ 2011



                                           ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ COVERGIRL




                                   ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΜΟ VITA COCO





                  H RIHANNA ΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ



          ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ BILLBOARD AWARDS 2011






                           Marie Claire UK December 2010






   ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑ    Reb'l Fleur









                                    ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ INTERVIEW





                        ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MANCHESTER ARENA 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007






              ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ W MAGAZINE ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010








                                      Στο περιοδικό  Fabulous Magazine Cover








                    Στα 23 γενέθλια της στο τελικό του  NBA-All-Star-Game 2011







Rihanna on stage




 Σε ρώσικο μηνιαίο περιοδικό

 Με sexy αποκαλυπτικό t shirt



Για το περιοδικό Q MAGAZINE



Με εντυπωσιακά φορέματα


Απο της διακοπές της στα barbados





Rihanna sexy on stage






Απο τo καρναβάλι που γίνετε κάθε χρόνο στην πατρίδα της








ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ROCK IN RIO ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ TO 2010