Ανδρικά τζιν για την Άνοιξη


Το πιο άνετο και ανθεκτικό ρούχο της αντρικής και όχι μόνο γκαρνταρόμπας επιστρέφει δυναμικά διατηρώντας ορισμένα από τα στοιχεία του χειμώνα και εξελίσσοντας αρκετά το design του. Ναι για το τζιν παντελόνι μιλάμε φυσικά και την τεράστια πλέον γκάμα του.
Αναμενόμενο αν λάβεις υπόψη πόσες χιλιάδες φορές φοράς ένα τζιν παντελόνι από την στιγμή που το αγοράζεις, μέχρι να λειώσει!

Είναι όπως αποδεικνύεται το μόνο ρούχο που κάνει την απόσβεση του όχι μία, αλλά εκατόν μία φορές και το μόνο που δεν σε προβληματίζει στιλιστικά. Το φοράς με οτιδήποτε casual αλλά αν το ύφασμα του είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και περιέχει μεταλλικές ίνες μπορείς άνετα να το φορέσεις και για την βραδινή σου έξοδο με ένα βραδινό blazer…


1. Το κόψιμο του biker


Η τάση του biker κάνει την εμφάνιση της και το καλοκαίρι του 2011 και έχει επίδραση σε όλα σχεδόν τα ρούχα. Θα το δεις σε regular γραμμές τζιν παντελονιού, αλλά και σε slim line. Φόρεσε το με βαμβακερά t-shirts. δερμάτινα jackets και εντυπωσιακά σχεδιαστικά sneakers.


2. Γυρισμένα ρεβέρ σε κλασική γραμμή

 Δεν είναι όλοι fan των περίεργων παρεμβάσεων σε ένα τζιν παντελόνι. Μερικοί το προτιμούν… κλασικό. Αλλά όχι και παλιομοδίτικο! Σε αυτή την περίπτωση ένα γύρισμα στα ρεβέρ είναι αρκετό για να το «ζωντανέψεις» και να προσδώσεις ένα διαφορετικό στιλ.


3. Σαν παλιό…

 Έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια να φοράμε τζιν παντελόνια που δείχνουν used, σκισμένα, και ξεβαμμένα. Είναι μια μορφή επανάστασης και αυτή. Και φυσικά υποδηλώνει μια κρυφή αλητεία και έναν μάτσο χαρακτήρα. Φόρεσε τα με loose t-shirts, δερμάτινες κοντές μπότες και μονόχρωμα sneakers για μεγαλύτερη κομψότητα.


4. Λευκός σύμμαχος

 Αν θέλεις να κάνεις την διαφορά και τολμάς να φοράς λευκό παντελόνι γενικότερα τους ζεστούς μήνες. Είναι καιρός να δοκιμάσεις και ένα λευκό τζιν παντελόνι. Ναι καλά άκουσες εφόσον το καλοκαίρι μπορείς να το συνδυάσεις με ένα navy blue blazer και να πετύχεις την πιο αριστοκρατική κομψότητα σε πρωινό look! Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι λερώνει εύκολα… οπότε πρέπει να το πλένεις συχνά.


5. Baggy χαλάρωση

 Ότι σώμα και να έχεις (εκτός από το να είσαι υπερβολικά κοντός) ένα baggy τζιν παντελόνι μπορεί να λειτουργήσει ως καμουφλάζ σε πολλές ατέλειες. Και κυρίως ότι αφορά το σχήμα των ποδιών και τα οπίσθια. Είναι casual παντελόνι οπότε το φοράς με country καρό πουκάμισα, t-shirts με prints και ότι άλλο ανήκει στην κατηγορία του casual everyday ντυσίματος.