Η εξωτική Nicole scherzinger

Η Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και περιστασιακά ηθοποιός. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η τραγουδίστρια του γνωστού Αμερικάνικου γυναικείου συγκροτήματος "Pussycat Dolls".
Πριν από τις Pussycat Dolls, η Σέρζινγκερ ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέλος του ροκ συγκροτήματος "Days of the New" και έπειτα του επίσης αμερικάνικου ποπ γυναικείου συγκροτήματος "Eden’s Crush". Το 2010, αποχώρησε από τις Pussycat Dolls για να ακολουθήσει σόλο καριέρα.


Η Νικόλ Σέρζινγκερ γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1978, στην Χονολουλού της Χαβάη. Ο πατέρας της Αλφόνσο Βαλιέντε είναι Φιλιπινέζικης καταγωγής, ενώ η μητέρα της Ρόζμαρι είναι Χαβανέζικης και Ρώσικης καταγωγής. Οι γονείς της χώρισαν όταν η Σέρζινγκερ ήταν μόλις έξι ετών. Η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε με τον γερμανικής καταγωγής Γκάρι Σέρζινγκερ, ο οποίος έδωσε το επίθετο του στη Νικόλ και στην αδερφή της, Ke'ala. Η οικογένεια της δεν μπορούσε να διαθέσει πολλά χρήματα για τις μουσικές σπουδές της, ωστόσο η Σέρζινγκερ κατάφερε να φοιτήσει στο Youth Performing Arts School του duPont Manual High School και να πάρει μέρος σε παραστάσεις του Actors Theatre of Louisville.


Ως έφηβη ήταν η πρώτη επιλαχούσα σε διαγωνισμό ταλέντων της Coca-Cola στην πολιτεία Κεντάκυ, το 1996. Επίσης, σπούδασε υποκριτική και μουσικό θέατρο στο Wright State University, με το οποίο συμμετείχε σε θεατρικά έργα όπως το "Chicago" και το "Show Boat". Ωστόσο, το 1999, σταμάτησε τις σπουδές της για να για να συμμετάσχει στο ροκ συγκρότημα "Days of the New", κάνοντας τα φωνητικά.





en.wikepedia