Cansu Dere η τηλεοπτική SILA

H πανέμορφη Τζανσού Ντερέ (Cansu Dere) είναι ηθοποιός, φωτομοντέλο και μοντέλο από την Τουρκία 

Η Τζανσού Ντερέ γεννήθηκε στην Άγκυρα στις 24 Οκτωβρίου 1980. Οι γονείς της ήταν Έλληνες μετανάστες. Η Ντερέ, μεγάλωσε στη Σμύρνη και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης στο τμήμα Αρχαιολογίας.

 Το 2000 μπήκε στον "Κόσμο" του θεάματος. Υπήρξε παρουσιάστρια σε μερικές παιδικές εκπομπές και μερικές εκπομπές μόδας και μουσικής. Το 2003 μπήκε στο χώρο της υποκριτικής. Η πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός ήταν στη σειρά Το Λυκόφως πλάι στον Κενάν Ιμιρζαλίογλου και τον Ουγούρ Γιουτζέλ.
 Η μελαχρινή Τζανσού Ντερέ μπορεί να βρίσκεται στο απόγειο της επαγγελματικής της ζωής, αλλά παρόλα αυτά, στην προσωπική της ζωή ανατράπηκαν τα πάντα από τη μια μέρα στην άλλη. Η Τζάνσου είχε επι έξι χρόνια δεσμό με τον κωμικό ηθοποιό Τζεμ Γιλμάζ, και όλοι ανυπομονούσαν πότε το διάσημο ζευγάρι θα "ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας". Τελικά ο Τζεμ τα ανέβηκε αλλά όχι με την Τζανσου, αλλά με μια άλλη γυναίκα, με την οποία είχε παράνομο δεσμό παράλληλα με την Τζανσού Ντερέ.
 Η Τζανσού, στο άκουσμα της είδησης έπεσε σε βαριά κατάθλιψη, και άργησε πολύ να ξαναβρεί τον έρωτα. Ακούστηκε μάλιστα οτι για να μην δεί το γάμο του πρώην αγαπημένου της έφυγε στην Αμερική. Εδώ και αρκετούς μήνες όμως, η όμορφη ηθοποιός έχει βρει ξανά το χαμόγελό της χάρη στον Τζεμ Αιντίν, φωτογράφο στο επάγγελμα, που στέκεται πλέον στο πλευρό της.
 Η Τζανσού Ντερέ έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα από τη σειρά EZEL του ΑΝΤ1 στο ρόλο της Εϊσάν Τεζτζάν. Η σειρά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και η Τζανσού Ντερέ έγινε πασίγνωστη στη χώρα μας. Αυτή την επιτυχία εκμεταλλεύτηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega Channel, όπου προβάλει μια σειρά της Τζανσού, πιο παλιά από το EZEL, την Σιλά. Η σειρά δεν έχει την ίδια επιτυχία με το EZEL, αλλά τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς αγγίζουν ακόμα και το 35%.

Επίσημη Ιστοσελίδα της Τζανσού Ντερέ









http://en.wikipedia.org