Η πανέμορφη Keira Knightley

Η  Keira Knightley είναι Αγγλίδα ηθοποιός. Άρχισε την καριέρα της από παιδική ηλικία

 αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά το 2003 με τη συμμετοχή της στις ταινίες Κάν'το όπως ο Μπέκαμ (Bend It Like Beckham), Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) και Περηφάνια και Προκατάληψη (Pride & Prejudice).



 Η Κίρα έχει γίνει πλέον μια αξιόλογη πρωταγωνίστρια με συμμετοχές σε γνωστές ταινίες του Χόλυγουντ και έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2005.Η Κίρα γεννήθηκε στο Teddington του Middlesex, στην Αγγλία, στις 26 Μαρτίου του 1985 έχει περιγραφεί απο δημοσιογράφους σαν "ιδιαίτερα ανοιχτή στα ΜΜΕ" σχετικά με την προσωπική της ζωή.
 Έχει δηλώσει ότι δεν της αρέσει να ντύνεται επιτηδευμένα γι'αυτό και προτιμά τους Βρετανούς που σύμφωνα με τη γνώμη της δεν δίνουν μεγάλη σημασία ακόμα και στην δική τους εμφάνιση. Η εξαιρετικά λεπτή σιλουέτα της στην πρεμιέρα της ταινίας Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest) οδήγησε πολλά μέσα να υποθέσουν οτι πάσχει από κάποια διατροφική δυσλειτουργία, αλλά η ίδια διάφευδει τις φήμες περί "νευρικής ανορεξίας". Τα Χριστούγεννα του 2010, χώρισε με τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της και συμπρωταγωνιστή της στο Περηφάνια και Προκατάληψη, Ρούπερτ Φρεντ.