Tuba Buyukustun η τηλεοπτική ASI

Η 29χρονη sexy Τουρκάλα Τουμπά Μπουγιουκουστούν Tuba Buyukustun είναι η όμορφη «Ασί»
πρωταγωνίστρια του ομώνυμου τούρκικου σίριαλ «Asi» που προβάλλεται στον ANT1.
Μετά την Μπεργκιουζάρ Κορέλ («1000 και 1 νύχτες»), την Μπερέν Σαατ («Πειρασμός»), την Σονγκούλ Οντέν («Ασημένια Φεγγάρια») και την Κανσού Ντερέ («Εζέλ», «Σιλά»), η Τουμπά είναι το νέο πρόσωπο του φετινού τηλεοπτικού καλοκαιριού.Πρόκειται για μια από τις πιο γοητευτικές και περιζήτητες ηθοποιούς της γειτονικής Τουρκίας, η οποία το με το βαθύ βλέμμα και τα ατελείωτα πόδια της έχει φωτογραφηθεί για μεγάλες καμπάνιες ρούχων και καλλυντικών.
Η Τουμπά γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, έχει πτυχίο σχεδιάστριας ρούχων και εσωτερικών χώρων, αλλά την κέρδισε η υποκριτική μετά τη γνωριμία της με τον γνωστό σκηνοθέτη της τούρκικης τηλεόρασης, Τόμρις Γκιριτλίογλου (Tomris Giritlioglu).Έχει απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ με την προσωπική της ζωή, αλλά τα «στόματα» έκλεισαν οριστικά όταν το 2011 παντρεύτηκε στο Παρίσι τον έρωτα της ζωής της, Ονούρ Σαϊλάκ (Onur Saylak). Ενώ, τον Ιανουάριο του 2012 απέκτησε τα δίδυμα κοριτσάκια της...

Η μελαχρινή ηθοποιός το 2006 συμμετείχε στην ταινία «The Exam» («Η εξέταση») στον ρόλο μιας δασκάλας, με πρωταγωνιστή τον Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ. Η καριέρα της, φυσικά, έφτασε στο απόγειό της το 2007 με τη συμμετοχή της στο «ASI», στο πλευρό του Μουράτ Γιλντιρίμ.
Η Τουμπά απέχει για λίγο καιρό από την τηλεόραση, αφού ξοδεύει όλο της το χρόνο με τα χαριτωμένα δίδυμα κοριτσάκια της.