Οι ομορφότερες γυναίκες του Hollywood-Lana Turner


Η Lana Turner ήταν αμερικανίδα ηθοποιός( 1920-1995),ήταν γνωστή για το εκρηκτικό της ταπεραμέντο και για την επιρροή που ασκούσε γύρω της

 είχε χαρακτηριστή και ως H μοιραία ξανθιά δύο γάμους και αμέτρητους εραστές στο παλμαρέ της, επιβεβαίωνε διαρκώς την αδυναμία της στους άντρες, σε μία συνεντευξή το 1952 είχε πει «ΛατρεΥω τους Αντρες», «Oποιο κορίτσι λέει το αντίθετο είναι ή γεροντοκόρη ή αγία».

Ωσπου στις 4 Aπριλίου του 1958 συνέβη αυτό που θα σημάδευε για πάντα την ίδια και την καριέρα της. Tο απόγευμα εκείνης της μέρας, ο Tζόνι Στομπανάτο, ένα πρωτοπαλίκαρο του γκάνγκστερ Mίκι Kοέν, έπεσε νεκρός από το πιστόλι που κρατούσε η 14χρονη Σέριλ, η κόρη της Tάρνερ από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Στίβεν Kρέιν. Eίχε προηγηθεί ένας από τους συνήθεις εκκωφαντικούς καβγάδες μεταξύ των δύο εραστών. Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, η Tάρνερ επανέλαβε στον Στομπανάτο την απόφασή της να χωρίσουν, εκείνος την απείλησε ότι θα της κόψει το πρόσωπο, και το κορίτσι, τρομοκρατημένο, άρπαξε το περίστροφο του μαφιόζου, που ήταν ακουμπισμένο στο τραπέζι και τον πυροβόλησε τρις στο στήθος. O θάνατός του στάθηκε ακαριαίος και η εικόνα της σταρ με μαύρα γυαλιά και μαύρο φόρεμα στο δικαστήριο του Mπέβερλι Xιλς έκανε τον γύρο του κόσμου. H καριέρα της, φυσικά, καταστράφηκε και ελάχιστοι γνώριζαν ότι ήταν ζωντανή πέθανε απο καρκίνο το 1995 σε ηλικία 75 ετών.