Περίτεχνα γλυκίσματα… με μορφή φαγητών!

Η Debbie Nixon λατρεύει τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και επιδίδεται με μανία σε αυτές από αρκετά νεαρή ηλικία. 
Η 24χρονη σήμερα Βρετανίδα έχει πάθος με την κουζίνα, όχι μόνο στο… τεχνικό μέρος αλλά πρωτίστως στο καλλιτεχνικό! Τι σημαίνει αυτό;
Οι γλυκιές δημιουργίες της πηγαίνουν τη ζαχαροπλαστική τέχνη ένα βήμα παραπέρα! Κλασικά πιάτα της διεθνούς κουζίνας, φαγητά που ο καθένας αναγνωρίζει στο τραπέζι του παρασκευάζονται με ζάχαρη, σιρόπια, κρέμα και αρκετές δόσεις σοκολάτας.

perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
«Η ιδέα μου ήρθε όταν θέλησα να κάνω έκπληξη στο φίλο μου στα γενέθλιά του δημιουργώντας ένα πρωτότυπο κέικ. Μια κατά τα άλλα πίτσα στην όψη αλλά γλυκιά και κρεμώδη στη γεύση. Το σοκ του ήταν τόσο μεγάλο που σκέφτηκα αμέσως να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό. Από τότε, εδώ και 2 χρόνια περίπου δηλαδή, φτιάχνω ό,τι φαγητό επιθυμεί ο πελάτης σε μορφή και γεύση… τούρτας», λέει η ίδια και συμπληρώνει: «Λατρεύω την έκπληξη αλλά και την απορία στο βλέμμα των πελατών μου όταν αντικρίζουν τις δημιουργίες μου»… Άδικο έχει;
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!
perierga.gr - Όταν η μαγειρική γίνεται... υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη!perierga,gr