Η επιστροφή ενός θρύλου – Ο Άντον Κόρμπιν ξαναφέρνει τον Τζέιμς Ντιν στη μεγάλη οθόνη!

Η μεγάλη επιστροφή ενός θρύλου είναι γεγονός! 
Ο Τζέιμς Ντιν θα μας χαρίσει για μια ακόμα φορά μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές με την βοήθεια του αναγνωρισμένου σκηνοθέτη και φωτογράφου Άντον Κόρμπιν.

Ο φωτογράφος Άντον Κόρμπιν και σκηνοθέτης πολλών videoclip (κυρίως των U2), απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει αρκετά καλά και με σεβασμό στην κινηματογραφική βιογραφία «Control», την ιστορία της σύντομης ζωής του Ιαν Κέρτις των Joy Division και πλέον καλείται να κάνει το ίδιο και με τη ζωή («Life») του μεγάλου θρύλου Τζέιμς Ντιν.
O Αντον Κόρμπιν καταπιάνεται μ’ έναν ακόμα πιο δημοφιλή θρύλο, τον Τζέιμς Ντιν, από μια οπτική γωνία που μοιάζει ιδιαίτερα οικεία προς το σκηνοθέτη, σκαλίζοντας την ιστορία της ποπ κουλτούρας και πατώντας πάνω στη φιλία μεταξύ του ηθοποιού Τζέιμς Ντιν και του φωτογράφου Ντένις Στοκ.
Η επιστροφή ενός θρύλου - Ο Άντον Κόρμπιν ξαναφέρνει τον Τζέιμς Ντιν στη μεγάλη οθόνη!
Η ταινία λέγεται «Life» και εκτυλίσσεται το 1955, λίγο πριν την πρεμιέρα του «East of Eden», καθώς ο φωτογράφος Ντένις Στοκ συναντά έναν άσημο νεαρό σ’ ένα πάρτι και συνειδητοποιεί ότι αυτός ο ατίθασος άγνωστος ηθοποιός μπορεί να γίνει το σύμβολο μιας κοινωνικής επανάστασης. Γεμάτος ενοχές που έχει εγκαταλείψει το γιο του, ο Στοκ αρχίζει και περνά χρόνο με τον «Τζίμι» στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και την Ιντιάνα, εκπληρώνοντας μια ανάθεση από το περιοδικό Life, καταγράφοντας στις φωτογραφίες του τη γέννηση ενός ινδάλματος. Οι φωτογραφίες αυτές καθόρισαν την εικόνα του Τζέιμς Ντιν και ανέδειξαν τον Ντένις Στοκ σε καλλιτέχνη διεθνούς φήμης.
Το σενάριο του «Life» υπογράφει ο Λουκ Ντέιβις και ο προϋπολογισμός της ταινίας φέρεται να είναι μεταξύ 10 εκατ. και 15 εκατ. δολαρίων. Τα γυρίσματα για το «Life» θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014 αλλά ακόμα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για το ποιος θα πάρει τον πολυπόθητο ρόλο του Τζέιμς Ντιν.
Η επιστροφή ενός θρύλου - Ο Αντον Κόρμπιν ξαναφέρνει τον Τζέιμς Ντιν στη μεγάλη οθόνη!koolnews.gr