Αν ψάχνετε για την πιο ιδιωτική εμπειρία σε εστιατόριο, το Solo Per
Due είναι αυτό που ζητάτε!
Το μικρότερο εστιατόριο στον κόσμο βρίσκεται στο Vacone της Ιταλίας και διαθέτει μόνο ένα τραπέζι και δύο καρέκλες, αποκλειστικά για δύο, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομά του.
Δέχεται μόλις δύο άτομα κάθε φορά και αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι που το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια στην Ιταλία αλλά και στον κόσμο. Δεν υπάρχουν ουρές ούτε αναμονή αλλά η κράτηση γίνεται τηλεφωνικώς και το προσωπικό φροντίζει να κατανείμει έτσι το χρόνο ώστε να εξυπηρετήσει όσο περισσότερα ζευγάρια μπορεί.
Το Solo Per Due βρίσκεται σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα, με παραδοσιακή διακόσμηση, τζάκι και κρυστάλλινους πολυελαίους, ενώ ο περιβάλλων χώρος του είναι καταπράσινος και όμορφα διακοσμημένος. Προσφέρει ποιοτικό φαγητό αλλά και όλη την προσοχή του προσωπικού στους πελάτες, επίσης ιδιωτικότητα και αποκλειστικότητα. Η τιμές, βέβαια, είναι λίγο τσουχτερές, αφού για ένα πλήρες δείπνο (χωρίς ποτό) το άτομο καλείται να πληρώσει περί τα 250 ευρώ! Το μενού βασίζεται σε μια ποικιλία από φρέσκα τοπικά προϊόντα, όπως πρόβειο τυρί, φρέσκα ζυμαρικά και ντόπια γλυκά και αρτοσκευάσματα.
http://perierga.gr
Το μικρότερο εστιατόριο στον κόσμο βρίσκεται στο Vacone της Ιταλίας και διαθέτει μόνο ένα τραπέζι και δύο καρέκλες, αποκλειστικά για δύο, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομά του.
Δέχεται μόλις δύο άτομα κάθε φορά και αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι που το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια στην Ιταλία αλλά και στον κόσμο. Δεν υπάρχουν ουρές ούτε αναμονή αλλά η κράτηση γίνεται τηλεφωνικώς και το προσωπικό φροντίζει να κατανείμει έτσι το χρόνο ώστε να εξυπηρετήσει όσο περισσότερα ζευγάρια μπορεί.
Το Solo Per Due βρίσκεται σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα, με παραδοσιακή διακόσμηση, τζάκι και κρυστάλλινους πολυελαίους, ενώ ο περιβάλλων χώρος του είναι καταπράσινος και όμορφα διακοσμημένος. Προσφέρει ποιοτικό φαγητό αλλά και όλη την προσοχή του προσωπικού στους πελάτες, επίσης ιδιωτικότητα και αποκλειστικότητα. Η τιμές, βέβαια, είναι λίγο τσουχτερές, αφού για ένα πλήρες δείπνο (χωρίς ποτό) το άτομο καλείται να πληρώσει περί τα 250 ευρώ! Το μενού βασίζεται σε μια ποικιλία από φρέσκα τοπικά προϊόντα, όπως πρόβειο τυρί, φρέσκα ζυμαρικά και ντόπια γλυκά και αρτοσκευάσματα.
http://perierga.gr