Έκπληξη! 17 νέα video clips από την Beyonce (και νέο album)

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά δεκαεφτά preview clips έκαναν πρεμιέρα την ίδια μέρα, για την προώθηση του νέου δίσκου της Queen B.
Σε παραλήρημα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι fans της Beyonce. Η 32χρονη superstar εξέπληξε το απροετοίμαστο κοινό της, κυκλοφορώντας το καινούργιο, 5o της album στα iTunes και συνοδεύοντάς το με 17 (!) video clips.
Σε ένα video που ανέβηκε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Beyonce εξηγεί πως το όλο concept της για αυτόν τον δίσκο ήταν να συνδυάσει μουσική και εικόνα και να μοιραστεί με τους fans της το καλλιτεχνικό της όραμα, όχι σε "δόσεις" μέσα από singles, αλλά ολόκληρο, μια κι έξω, σαν σύνολο, σαν ακολουθία εικόνων που η ίδια έχει ντύσει με μουσική.

  "Τη βλέπω τη μουσική, δεν την ακούω απλά" δηλώνει στην εισαγωγή του επεξηγηματικού video. "Ήθελα να κάνω ένα visual album."

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα τη μουσική είναι κάτι που την ενοχλεί.

υμάμαι να βλέπω το Thriller του Michael Jackson μαζί με την οικογένειά μου στην τηλεόραση -για εμάς ήταν κάτι σπουδαίο, ένα event -αυτό είναι κάτι που μου λείπει. Σήμερα κανείς δεν κάθεται να ασχοληθεί με ένα ολόκληρο album, όλοι νοιάζονται για τα singles και το hype. Μπαίνουν τόσα πολλά ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τη μουσική του και τους fans."

 συνεχίζει.

"Σκέφτηκα λοιπόν ότι δεν ήθελα να μάθει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει το album και απλά όταν είναι έτοιμο να το δώσω απευθείας στους fans μου."

Βρίσκουμε την όλη ιδέα ιδιοφυή και βλέπουμε όλη μέρα σε λούπα, τη Beyonce να μας κοιταζει λάγνα (΄Blow'), να χορεύει αισθησιακά ('Partition'), να πηγαίνει βόλτα με τη μικρή Ivy ('Blue'), να βγαίνει στους δρόμους σε διαμαρτυρία ('Superpower'), να διασκεδάζει σε λούνα παρκ ('XO'), να προετοιμάζεται για καλλιστεία ('Pretty Hurts')...

Το visual album της Beyonce βρίσκεται διαθέσιμο προς πώληση στο σύνδεσμο http://smarturl.it/beyoncevisualalbum

 http://cosmo.gr