Ο Χρήστος Τζιέρας βάλθηκε να μας βάλει όλα τα αρώματα της θάλασσας στο τραπέζι μας.
Υλικά
Υλικά
- 180 γρ. σπαγγέτι No 5
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1/3 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 30 ml. ελαιόλαδο
- 50 ml ούζο
- 100 ml ζωμό οστρακοειδών
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 150 γρ. γαρίδες περίπου 4-5 γαρίδες Νο 2
- 100 γρ. Μύδια καθαρισμένα αλλά με το κέλυφος.
- Χρόνος Προετοιμασίας
- 25'
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
- Αριθμός ατόμων
- 1 άτομο