Η Μπιγιονσέ βογγά για τις... 50 αποχρώσεις του γκρι

Μέσω του προσωπικού Instagram της Μπιγιονσέ κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
 της κινηματογραφικής απεικόνισης του φαινομένου (λόγω πωλήσεων) που λέγεται «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» (50 shades of grey).



Η μεγάλη επιχείρηση διαφήμισης της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας που θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου του 2015 (η επιλογή της «ημέρας των ερωτευμένων» προφανώς δεν είναι καθόλου τυχαία) έχει ήδη ξεκινήσει, με την ντίβα Beyonce να δημοσιεύει το πρώτο teaser (αποσπάσματα σκηνών λίγων δευτερολέπτων) του πρώτου τρέιλερ της ταινίας -το οποίο θα δημοσιοποιηθεί την Πέμπτη.


Το σύντομης διάρκειας teaser επί της ουσίας αφήνει μόνο υπαινιγμούς και υποσχέσεις (αντρικά χέρια -που όμως είναι σχεδόν... ενοχλητικά περιποιημένα- ανοίγουν μια κλειδαριά ή σηκώνουν αργά αργά μια γυναικεία φούστα), ωστόσο δεν αφήνει καν να φανούν τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών της ταινίας, Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον, παραπέμποντας στο τρέιλερ της Πέμπτης.
Οσο για τη σχέση της Μπιγιονσέ με τις «50 αποχρώσεις του γκρι»; Η μουσική της, εν προκειμένω στο teaser οι αναστεναγμοί και τα βογγητά της από το Haunted ντύνουν μουσικά κάποιες από τις πιο τολμηρές σκηνές της ταινίας. Σε αυτές άλλωστε οφείλει την επιτυχία του το βιβλίο -που δεν διεκδικεί λογοτεχνικές δάφνες, αλλά διαδόθηκε από στόμα σε στόμα για τις ερωτικές σαδομαζοχιστικές σκηνές του- και σε αυτές αναμένεται να στηριχθεί κατά βάση η ταινία.
πηγή