Δορυφορικές λήψεις από τη συντριβή του Boeing: Που έπεσε το αεροσκάφος και που βρέθηκαν τα πτώματα

Δορυφορικές λήψης από το σημείο της συντριβής του Boeing της Malaysia Airlines ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής. 
Η εταιρεία DigitalGlobe που ελέγχει τρεις από τους δορυφόρους που παρακολουθούν τη Γη παρουσίασε της φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν στις 20 Ιουλίου και όχι στις 17 που κατερρίφθη το αεροσκάφος, καθώς εκείνη την ημέρα η περιοχή είχε καλυφθεί από σύννεφα.

Το συγκλονιστικό με τις νέες εικόνες  είναι η απόσταση που χωρίζει το σημείο όπου έπεσε το μεγάλο κομμάτι της ατράκτου του αεροσκάφους με το σημείο όπου βρέθηκαν αρκετά από τα πτώματα των επιβατών. Οπως φαίνεται και στην πρώτη λήψη κάποιοι από τους σορούς των 298 επιβαινόντων βρέθηκαν στα χωράφια (στην μεγάλη καφέ έκταση όπως φαίνεται στη λήψη).

Οπως γράφει το iefimerida.gr εκτός από το σημείο που έπεσε η άτρακτος και αφού έκαψε τα πάντα, δημιούργησε κρατήρα, τα λευκά σημάδια στην εικόνα που βρίσκονται σε διάφορες αποστάσεις από το συγκεκριμένο σημείο είναι τμήματα του αεροσκάφους και αποσκευές των επιβαινόντων.