Οι 20 πιο τρελές live εμφανίσεις της Lady Gaga που θα τραγουδήσει Αlejandrooo‏!!!

Τι χρώμα μαλλί θα έχει; Πόσο περίεργο κουστούμι θα βάλει; Τι μοναδική ατάκα θα πετάξει; Πολλά τα ερωτήματα για τη Lady Gaga και την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.
Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα. Αν πας (που μεταξύ μας, αν δεν πας τι τρέχει με σένα;) πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να δεις και να ακούσεις τα πάντα.

Γι' αυτό και εμείς σε "ζεσταίνουμε" με τον καλύτερο τρόπο. Διαλέξαμε 20 από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις της και σου τις θυμίζουμε. Θα δεις από τέρατα και διαστημικά κοστούμια μέχρι κοκκινοσκουφίτσες και φλούο αποθέωση. Γιατί αυτή είναι η Lady Gaga.

1. Ένα κομμάτι κρέας


Τον Οκτώβριο του 2012, εμφανίστηκε ως ένα κομμάτι κρέας κρεμασμένο, τραγουδώντας το Americano στη Νέα Ζηλανδία. Η ανάλυση δεν είναι καλή στο video που βρήκαμε αλλά δε γίνεται να μην ρίξεις μια ματιά. 
2.

2. Φούντωσα

Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι τόσο είδηση το κοστούμι όσο ο τρόπος που ερμηνεύει το Pokerface. Με εμφανώς σεξουαλική διάθεση, προ(σ)καλεί τους θαυμαστές της να τη δουν και να...αγγιχτούν. Όχι ότι δεν το έχει ξανακάνει βεβαίως, αλλά εντάξει. Αυτή την περίπτωση θυμηθήκαμε και μπορέσαμε να βρούμε και σε video.
3.

3. Είμαι ζόμπι με φωνάρα


Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, στην εμφάνιση της στα Grammy το 2011. Τραγούδησε εκπληκτικά, με φόντο τη... νύχτα, το Marry the Night φυσικά. Στο τέλος, για κλείσιμο, έβαλε και ένα περίτεχνο καπέλο.
4.

4. Τραγουδώ προσευχές


  Δυστυχώς από αυτή την εμφάνιση δεν υπάρχει video, αλλά μάλλον το δυνατό σημείο της ήταν η στυλιστική επιλογή. Σαν μια άλλη... Παναγιά, με κόκκινο κορμάκι και το μαλλί της σα φωτοστέφανο, εμφανίστηκε για να τραγουδήσει στο πλαίσιο εκδήλωσης του V Magazine, το 2009.

 

5. Χτυπιέμαι σα χταπόδι

Τον περασμένο Μάιο στη Florida, αποφάσισε να τραγουδήσει το Paparazzi φορώντας ένα κοστούμι χταποδιού. Στο ίδιο θαλασσινό κλίμα και οι χορευτές.

 δείτε εδώ τα υπόλοιπα