Ροδοκόκκινα και κρατσανιστά απ΄εξω, αφράτα και βελούδινα απο μέσα .
πηγή
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 φακελάκια ξηρή μαγιά
- 300 ml νερό
- 200 γρ. τηγμένο τυρί La vache qui rit
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Πώς το κάνουμε:
- Ανακατεύουμε τα υλικά της ζύμης καλά και αφήνουμε το ζυμάρι να ανέβει (γυρω στο μισαωρο).
- Φτιαχνουμε στρογγυλά καρβελάκια (μπορούμε σε αυτό το στάδιο να γεμίσουμε με ό,τι υλικό θέλουμε, π.χ. τσιγαρισμένο σε βούτυρο κρεμμύδι με γλυκιά πάπρικα, ελιές σε φετάκια, τυρί φέτα με ρίγανη...) και τα αφηνουμε να ανέβουν άλλα 20'.
- Ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25΄.