Τα 10 κορυφαία Gadgets του 2014!

Από την κάμερα GoPro μέχρι το ρολόι της Apple!
 
Δείτε ένας προς ένα τα κορυφαία Gadgets σύμφωνα με την ιστοσελίδα time.com
 
10. The Doorbot
doorbot
Το... κουδούνι της νέας γενιάς. Κοστίζει 200 δολάρια και δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του σπιτιού να βλέπει ποιος του χτυπάει το κουδούνι μέσω κάμερας και να μπορεί να αρνηθεί ευγενικά, αν δεν θέλει να περάσει.
 
9. iPad Air 2
ipad-air
Το νέο... iPad Air 2 προχωράει ακόμα παραπέρα την τεχνολογία. Είναι το λεπτόμερο iPad που έχει κυκλοφορήσει, ενώ έχει και τον πιο δυνατό επεξεργαστή, παράλληλα με κάμερα τεράστιων δυνατοτήτων. Κοστίζει 499 δολάρια.
 
8. Jawbone UP3
image4-e1394115753368
Το νέο βραχιολάκι που έχει... κλέψει την παράσταση! Βοηθάει στον ύπνο, ενώ είναι σημαντικό και για τους αθλητές... Η... άλλη ονομασία του είναι «έξυπνο» βραχιόλι! Τυχαίο; Μάλλον όχι!
 
7. Mophie Space Pack
space-pack
Το... ανταγωνιστικό τηλέφωνο που προσπαθεί να πάει κόντρα στο iPhone! Σε δύο σημεία μπορεί με βεβαιότητα να κοιτάξει στα... μάτια τη συσκευή της Apple. Στην μπαταρία -δεν τελειώνει τόσο γρήγορα- και στη μεγάλη μνήμη που επιτρέπει να αποθηκεύεις πολλά τραγούδια. Κοστίζει 149 δολάρια.
 
6. HERO4 GoPro
hero4-gopro
Οι εκπληκτικές κάμερες της νέας γενιάς! Βγαίνουν σε δύο χρώματα. Σε ασημί και σε μαύρο. Κοστίζουν από 399 δολάρια μέχρι 499.
 
5. iPhone 6 Plus
gravitas-henge-dock-iphone-6-plus
Το τελευταίο μοντέλο των διάσημων iPhone. Πιο μεγάλο από τα προηγούμενα, με καλύτερη μπαταρία, ενώ είναι σαφώς βελτιωμένη και η φωτογραφική μηχανή.
 
4. Oculus Rift Development Kit 2
time-lo-oculus-rift-virtual-reality-141
Η απίστευτη νέα παιχνιδομηχανή. Προσομοιωτής από τους λίγους περνάει τη... δράση σε άλλο επίπεδο.
 
3.DJI Phantom Vision+
dji-phantom-2-vision1
Κάμερα συνδεδεμένη σε αεροπλανάκι! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Παράλληλα μπορείς να βλέπεις κάθε πλάνο στην οθόνη σου.
 
2. SmartThings Starter Kit
smartthings
Θες να ξυπνάς και να έχεις έτοιμο τον καφέ σου; Κανένα πρόβλημα. Με αυτές τις συσκευές θα το καταφέρεις! Λόγω της επιτυχίας των προϊόντων της, η εταιρία εξαγοράστηκε από τη Samsung.
 
1. Apple Watch
Apple-Watch-UI
Το ρολόι που κάνει τη διαφορά! Η Apple έβγαλε λοιπόν και το δημοφιλέστερο ανδρικό αξεσουάρ. Η τιμή του ξεκινάει από 349 δολάρια!