Τα 5 γκάτζετ που σας σώζουν στα δύσκολα

Οι φυσικές καταστροφές είναι ένα απρόβλεπτο φαινόμενο που μπορεί να αποβεί ακόμη και μοιραίο αν δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.
Εγινε σεισμός; πλημμύρα; τσουνάμι; Εχετε χαθεί στη ζούγκλα, ή βρίσκεστε μόνοι σας σε ακατοίκητη περιοχή; Ακόμα κι αν βρεθείτε εν μέσω ενός zombie apocalypse, τα γκάτζετ που ακολουθούν θα σας κρατήσουν σώους.

Το περιοδικό TIME συγκεντρώνει τα 5 καλύτερα γκάτζετ της αγοράς που σώζουν τη μέρα σε κάθε περίσταση.
Goal Zero Yeti 150 Solar Generator Kit
Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει σε περίπτωση μεγάλης καταστροφής είναι να κοπεί το ρεύμα. Κανένα πρόβλημα, αφού αυτό το μικροσκοπικό μεν, πανάκριβο δε, γκατζετάκι θα σας λύσει τα χέρια.


The Best Emergency Radio
Φυσικά χωρίς ηλεκτρικό δεν έχετε ούτε τρόπο να φορτίσετε το κινητό σας, Και πάλι κανένα πρόβλημα αφού το συγκεκριμένο γκάτζετ, που έχει κερδίσει την κορυφαία διάκριση από το Ινστιτούτο Hammacher Schlemmer, μπορεί να φορτίσει ένα iPhone από το 0 μέχρι το 88%


BioLite CampStove
Χωρίς ρεύμα δεν θα είναι εύκολο και να φτιάξετε κάτι να φάτε, και εδώ έρχεται η φορητή φωτιά για να σας σώσει.


Goal Zero Yeti 150 Solar Generator Kit
Ο Ηλιος είναι φίλος μας και το συγκεκριμένο γκάτζετ τον βοηθάει να μας βοηθήσει. Απορροφώντας την ηλιακή ενέργεια και μετατρέποντας την σε ρεύμα είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για επικίνδυνες εξερευνήσεις ή ακόμα και για ένα απλό κάμπινγκ.

Oko Odyssey
Το απόλυτο παγούρι νερού. Πρόκειται για ένα πολυλειτουργικό μπουκάλι νερού με δύο επίπεδα φιλτραρίσματος που επιτρέπει την πρόσβαση σε καθαρό νερό στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Επίσης έχει χώρο για αποθήκευση τροφής ενώ χρησιμεύει και ως φακός.
πηγή