Hot παντελόνια για να βγάλεις τον χειμώνα

Βρήκαμε τα παντελόνια εκείνα που θα σε κρατήσουν stylish και ζεστό όσο χαμηλά κι αν βουτήξει ο υδράργυρος.
Η εποχή της βερμούδας είναι μια ανάμνηση μακρινή (να ζήσουμε να την θυμόμαστε), τα λινά παντελόνια κρύφτηκαν στα πατάρια, τα ανοιχτόχρωμα βαμβακερά επίσης.
Τώρα που το κρύο παραμονεύει να σε δαγκώσει, δεν μπορείς παρά να είσαι προετοιμασμένος. Και παρότι μέσα στο σπίτι μπορείς να κυκλοφορείς με σκελέα (ΟΚ, γκρι φόρμα) και στο βουνό θα την βγάλεις με ισοθερμικά κολάν, για οποιαδήποτε ενδιάμεση κατάσταση οφείλεις να εξοπλιστείς με ζεστά, κομψά χειμερινά παντελόνια. Σαν αυτά που ακολουθούν παρακάτω.

Μάλλινα tailored παντελόνια

Το χειμωνιάτικο κοστούμι σου φυσικά δεν μπορεί να είναι το ίδιο με το καλοκαιρινό. Για την ακρίβεια, καλό θα είναι η σύστασή του να περιλαμβάνει μαλλί, κασμίρι ή άλλα χειμερινά φυσικά υλικά. Σε αυτή την περίπτωση, το παντελόνι του θα είναι ένα ζεστό κομμάτι ύφασμα με καλή εφαρμογή, το οποίο μπορείς να φορέσεις και χωρίς το σακάκι – και το αντίθετο. Συνδύασέ το με δερμάτινα brogues και chelsea μπότες για formal εμφανίσεις ή με άνετες desert boots για πιο χαλαρές εμφανίσεις στο γραφείο.


 
Μάλλινο παντελόνι Tonello, €143


 
Παντελόνι από 100% κασμίρι Zanella, €167


 
Παντελόνι από 100% μαλλί Aquascutum, €151

Μάλλινα casual παντελόνια

Τα λέγαμε και τις προάλλες (ΛΙΝΚ http://www.oneman.gr/keimena/style/dress_code/come-on-let-s-tweed-again.3114373.html). Υπάρχει τίποτα πιο sophisticated από ένα παντελόνι με κλασική, old school όψη και απολαυστική, ζεστή υφή; Δύσκολο, ειδικά αν το συνδυάσεις σωστά, δηλαδή με πουκάμισα και λεπτά πουλόβερ με V, ζιβάγκο και δερμάτινα μπουφάν, chunky πλεκτά και καμπαρντίνες.


 
Tweed παντελόνι Esprit, €78,20


 
Ψαροκόκαλο παντελόνι Marc Jacobs, €242


 
Μάλλινο παντελόνι με piet de poule μοτίβο Dondup, €106

Χοντρά chinos

Τα χειμερινά υφασμάτινα παντελόνια συχνά θα τα συναντήσεις να είναι φτιαγμένα από χοντρό ύφασμα καμπαρντίνας, που είναι ανθεκτικό στο κρύο και σχετικά αδιάβροχο. Μην τα προσπεράσεις, τα χρειάζεσαι για όλες τις semi-formal περιστάσεις.


 
Χακί chino παντελόνι Superdry, €67


 
Κόκκινο chino παντελόνι New Zealand, €60


 
Μπεζ chino παντελόνι Η&Μ, €19,99

Κοτλέ

Σε κάποιους θα θυμίσει εκείνο που φορούσαν ως μικρά αγοράκια, σε άλλους θα θυμίσει εκείνο που φορούσαν οι (καλόγουστοι) γέροι στο καφενείο. Αυτό από μόνο του είναι η απόδειξη πως ένα κοτλέ παντελόνι, ειδικά σε ζεστή χειμωνιάτικη απόχρωση, όπως καφέ, μπορντό, μπεζ, κίτρινο, είναι μια διαχρονικά κομψή επιλογή για όλες τις ηλικίες.


 
Κοτλέ παντελόνι Religion, €54,03


 
Κοτλέ παντελόνι H&M, €24,99


 
Μπορντό κοτλέ παντελόνι Bruno Cucinelli, €175

Jeans

Συμπεριλαμβάνονται στη λίστα για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος και να μην διαμαρτυρηθεί κανείς πως του προτείνουμε περιττά ρούχα, εφόσον μπορεί να ξεχειμωνιάσει εναλλάσσοντας τα τζιν παντελόνια του. Πράγματι, μπορείς να βγάλεις τον χειμώνα φορώντας αποκλειστικά τζιν (κρίμα θα είναι), ωστόσο φρόντισε τουλάχιστον να κινούντια σε σκούρες, χειμερινές αποχρώσεις.


 
Τζιν παντελόνι Replay, €168


 
Σκούρο πράσινο τζιν παντελόνι 55DSL, €115


 
Σκούρο μπλε τζιν παντελόνι Cheap Monday, €54


πηγή Oneman Ελιάνα Χρυσικοπούλου