ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Η Ευρώπη φορά τα καλά της τα Χριστούγεννα, οι κεντρικές πλατείες των πόλεων μετατρέπονται σε μια τεράστια Χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες κιόσκια που προσφέρουν τοπικές λιχουδιές.
Τα Χριστούγεννα έρχονται... ο καλύτερος τρόπος για να μπεις στο γιορτινό κλίμα είναι να επισκεφτείς μια Ευρωπαϊκή πόλη στο προσεχές διάστημα. Λαμπιόνια, στολίδια, κιόσκια και δεκάδες μαγαζάκια με χριστουγεννιάτικα προϊόντα συνθέτουν το γιορτινό σκηνικό στις Ευρωπαϊκές πόλεις!

Πράγα, Τσεχία
Η Πράγα φορά τα γιορτινά της από 1η Δεκεμβρίου, και πρωτεύουσα της Τσεχία μεταμορφώνεται σε ένα γοτθικό παραμύθι. Η κεντρική πλατεία της πόλης γεμίζει με κιόσκια που πωλούν τοπικές λιχουδιές, ποτά και γλυκίσματα. Αυτή την εποχή του χρόνου η Πράγα είναι ωραιότερη από ποτέ.
Σάλτσμπουργκ, Αυστρία
Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στην κεντρική πλατεία Residence, η αγορά του Σάλτσμπουργκ γεμίζει με παιδικές χορωδίες που μαγεύουν τους επισκέπτες.
Βρυξέλλες, Βέλγιο
Η χριστουγεννιάτικη αγορά των Βρυξελλών είναι αναμφισβήτητα αφιερωμένη στους καλοφαγάδες. Σοκολάτες, τυριά, γλυκίσματα κάθε είδους "πλημμυρίζουν" τα κιόσκια. Η αγορά γίνεται μεγαλύτερη κάθε χρόνο, διαθέτοντας 240 πάγκους, που πωλούν τρόφιμα, ποτά, καλλιτεχνικές δημιουργίες και στολίδια. .
Βιέννη, Αυστρία
Μπροστά από την πλατεία του Δημαρχείου, θα βρείτε περίπου 150 πάγκους που πωλούν δώρα των Χριστουγέννων. Νέοι και γέροι μπορούν να απολαύσουν τις βιεννέζικες λιχουδιές, το ζεστό κρασί και τη μουσική από τη μπάντα του Δήμου.
Δείτε φωτογραφίες εδώ