Η νέα γενιά snow mobile

Αν προ ημερών είχατε προβλήματα με τα χιόνια και τυχόν αποκλεισμούς, τότε είμαστε σίγουροι πως θα ευχόσασταν να είχατε ένα όχημα σαν αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας!...
Φυσικά και υπάρχουν πολλά extreme οχήματα για το χιόνι (π.χ. το Ford F-150 Raptor TRAX του Ken Block), αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το φανταστικό Snow Crawler μας κίνησε την περιέργεια. Πρόκειται για μια σχεδιαστική σπουδή του Michal Bonikowski ο οποίος δημιούργησε το εντυπωσιακό σνόου-μομπίλ για έναν κυρίως λόγο: επειδή θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα!
Το Snow Crawler έχει σχεδιαστεί για να χωρά ένα άτομο. Το σύστημα διεύθυνσης αποτελείται από τα εμπρός «χιονοπέδιλα», ενώ πίσω υπάρχει σύστημα πρόωσης με ηλεκτροκινητήρες και δύο ερπύστριες από συνθετικό υλικό.

 Ο Bonikowski λέει πως το concept που έχει σχεδιάσει μπορεί να περάσει στην παραγωγή και πως υπάρχει το πλήρες πακέτο με τον «σκελετό» του Snow Crawler, πίσω από το φαντεζί κουκούλι. Βέβαια, ακόμη και αν κάποια στιγμή αυτό κατασκευαστεί, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δούμε στη χώρα μας.







πηγή: newsauto